Χρήσιμα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Tο 4ο Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας με τίτλο «Η Φαρμακοεπιδημιολογία στο επίκεντρο της διαχείρισης της πανδημίας» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, από τις 19 έως τις 21 Απριλίου 2021.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και γίνονται αποκλειστικά on-line. Για να εγγραφείτε πατήστε στο:

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

Η υποβολή περιλήψεων έληξε. Οι συγγραφείς θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και την παρουσίαση των περιλήψεων μέσω email.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ONLINE

Η είσοδος στο Διαδικτυακό Συμπόσιο θα πραγματοποιείται από την αρχική σελίδα του ιστοτόπου του Συμποσίου. Οι εγγεγραμμένοι στο Συμπόσιο θα λάβουν κωδικούς για την είσοδό τους στις εικονικές αίθουσες μέσω email.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το Ινστιτούτο Διά Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) θα χορηγήσει 15 μόρια στους πτυχιούχους φαρμακοποιούς με βάση το διεθνές σύστημα της μοριοδότησης των επιστημονικών εκδηλώσεων. Η πιστοποίηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς Οργανισμούς, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Ιδιωτικό τομέα και Χρηματοδότηση Προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα χορηγήσει σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS-EACCME 24 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits), αμοιβαία αναγνωρίσιμα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν το 4ο Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας.
Τα μόρια θα χορηγηθούν στους συνέδρους που έχουν καταβάλει το σχετικό αντίτιμο και έχουν παρακολουθήσει το 60% του συνολικού προγράμματος του Συμποσίου.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες στο Συμπόσιο ότι για τους σκοπούς της προώθησης και προβολής του Συμποσίου, κατά τη διάρκειά του:

· Θα λαμβάνονται φωτογραφίες από τη ροή του διαδικτυακού συνεδρίου.
· Θα βιντεοσκοπηθούν όλες οι συνεδρίες του Συμποσίου.
· Οι συνεδρίες θα προβληθούν στο διαδίκτυο σε ζωντανή μετάδοση (live streaming).
· Μετά το πέρας του Συμποσίου τα βίντεο με τις παρουσιάσεις θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο.
 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την εγγραφή σας στο Συμπόσιο, την υποβολή περιλήψεων, και τις χορηγικές δυνατότητες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

Επικοινωνία

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου
Τέρμα Τρωάδος (έναντι γηπέδου “Φώτη Κοσμά”)
68131 Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 2551181020 – Φαξ: 25510 29066
e-mail: info@pharmacoepidemiology.gr