Ευγενία Μαυρίδη

Ευγενία Μαυρίδη

Φαρμακοποιός, Απόφοιτη ΕΚΠΑ, Γεν. Γραμματέας Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, Αντιπρόσωπος ΦΣ Πειραιά στον ΠΦΣ, Μέλος ΔΣ ΙΔΕΕΑΦ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής «Jeanne d’ Arc». Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διατηρεί φαρμακείο από το 1990 στον Πειραιά. Από το 1998 εκλέγεται συνεχώς μέλος στη Διοίκηση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, όπου έχει διατελέσει Ταμίας, Γ. Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και από το 2010 διατηρεί τη θέση της Γ. Γραμματέως του Δ.Σ.

Η κ. Μαυρίδη έχει διατελέσει Διευθύνουσα Σύμβουλος στη ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ. Α.Ε. από το 2007, Μέλος στο Δ.Σ της ΣΥ.ΦΑ ΣΑΜΟΥ Α.Ε. από την ίδρυσή της το 2009 καθώς και Αντιπρόεδρος της MEDI-ΣΥΝ Α.Ε. από το 2007, θέσεις που παρέδωσε το 2018 σύμφωνα με το νέο προεδρικό διάταγμα για τους φαρμακοποιούς.

Είναι υπεύθυνη των εκδόσεων “MEDI- ΣΥΝ ΝΕWS” και “MUM & BABY” του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

Εκλέγεται αντιπρόσωπος στην ΟΣΦΕ από το 2003. Για έβδομη συνεχή τριετία εκλέγεται Τακτικός Αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και έχει διατελέσει μέλος του 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΦΣ, καθώς επίσης και μέλος του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του. Από τον Νοέμβριο του 2019 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά. Τέλος από τον Μάρτιο του 2021 μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΔΕΕΑΦ.